مـواد لازم
سبزی آش : یک کیلو
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰گرم
لپه : یک و نیم پیمانه
بلغور : یک و نیم قاشق
رب انار : یک و نیم قاشق
برنج : یک و نیم پیمانه
باقالای مازندرانی : ۱۰۰گرم
پیاز : یک کیلو
نعناع : سه قاشق
آب انار : یک لیوان
نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه
بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به آن می افزاییم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش جان کنید .
آموزش و طرز تهیه آش انار
- ۹۴/۰۹/۱۹