طرز تهیه
برای
تهیه رب انار,به یک دیگ یا قابلمه ای نیازمند هستیم.به اندازه ی نیازمان
انارها را می شوییم مثلا10 کیلو و داخل سبدی قرار می دهیم
انارها را
داخل ظرف تمیزی دون(دانه دانه)می کنیم مقداری از آب آن را میگیریم بعد
مابقی دانه های انار را داخل ظرفمان می ریزیم و بعد روی شعله گاز با آتش
قرار می دهیم تا به چوش بیاید و باید در حین پختن رب انارمان آن را هم
بزنیم تا ته نگیرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدی را درب قابلمه مناسب قرار
می دهیم و دانه های انار چوشیده شده را داخل آن سبد می ریزیم و آنها را با
وسیله مناسبی مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامی
گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله های آن باقی بماند و آب انار گرفته شده
را روی آنها می ریزیم تا مابقی گوشت دانه وارد ظرف زیر سبد شوند ,بعد
قابلمه زیر سبد که حاوی گوشت و آب انار است را روی حرارت قرار می دهیم تا
چوشیده شود و سفت شود و رب انار شما آماده می شود
تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگیرد چرا که باعث تلخ شدن رب می شود
در صورت داشتن سوال و یا مشکلی و یا نظر لطفا از طریق بخش نظرات سایت با ما در میان بگذارید.
منبع :مادربزرگ مدیر سایت میهن گرام
طرز تهیه و آماده سازی رب انار
- ۹۴/۰۸/۱۱