جدیدترین

جدیدترین مطالب روز اینترنت را در وب ما ببینید

جدیدترین

جدیدترین مطالب روز اینترنت را در وب ما ببینید

  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه خورش بادمجان پیچی

آموزش و طرز تهیه خورش بادمجان پیچی

آشپزی

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده                        نیم‌کیلو
پیاز سرخ شده                          یک عدد
گوجه‌فرنگی حلقه شده              یک کیلوگرم
بادنجان                                   یک کیلوگرم
فلفل‌دلمه‌ای حلقه شده             سه عدد
آب                                         یک استکان
آبلیمو کمی                             به میزان لازم
ادویه                                      به میزان لازم
نمک                                       به میزان لازم
زردچوبه                                  به میزان لازم
فلفل                                      به میزان لازم

طرز تهیه

در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ می‌کنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط کرده و از آن کباب‌های کوچکی به اندازه یک انگشت سبابه درآورده و سرخ می‌کنیم سپس هرکدام از کباب‌ها را لای بادنجان‌های سرخ شده گذاشته و می‌پیچیم و در آخر یک خلال دندان در آن فرو می‌کنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقه‌های گوجه و فلفل چیده، آب و کمی آبلیمو اضافه کرده و روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و مجددا حلقه‌های فلفل و گوجه را روی آن می‌چینیم با حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه می‌گذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج می‌توانید میل کنید.

آموزش و طرز تهیه خورش بادمجان پیچی

آموزش و طرز تهیه خورش بادمجان پیچی

  • ۹۴/۱۱/۲۵
  • محسن رمضانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی