جدیدترین

جدیدترین مطالب روز اینترنت را در وب ما ببینید

جدیدترین

جدیدترین مطالب روز اینترنت را در وب ما ببینید

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه ی درست کردن کباب بختیاری

آموزش و نحوه ی درست کردن کباب بختیاری

آشپزی

مواد لازم

راسته گوسفندی                                  ۵۰۰ گرم یا فیله گوساله
سینه مرغ                                           ۵۰۰ گرم
کره                                                     ۵۰ گرم
پیاز                                                      سه عدد رنده شده
زعفران دم کرده                                      به مقدار لازم
آبلیمو ترش تازه                                      به مقدار لازم
نمک و فلفل                                           به مقدار لازم
ماست                                                  یک لیوان

طرز تهیه

گوشت راسته را به اندازه یک انگشت خرد کنید و در مخلوط پیاز رنده شده و ماست و زعفران دم کرده و فلفل به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه کرده و در یخچال بذارید. سینه مرغ رو نیز به اندازه یک انگشت خرد و سپس در مخلوط پیاز رنده شده و زعفران دم کرده و نمک – آبلیموترش و ماست به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه و در یخچال قرار بدین. منقل را آماده کرده و گوشت‌ها را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشین. برای به سیخ کشیدن یک تکه گوشت و یک تکه از جوجه بردارین تا این که سیخ پر بشه. بهتره که اولین و آخرین تکه‌ها گوشت باشن. زیرا جوجه زودتر کباب میشه و میسوزه. کباب را روی حرارت ملایم پخته و سپس به آن کره بمالید.

منبع:سیری در ایران

کباب کوبیده

  • ۹۵/۰۱/۱۶
  • محسن رمضانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی