جدیدترین

جدیدترین مطالب روز اینترنت را در وب ما ببینید

جدیدترین

جدیدترین مطالب روز اینترنت را در وب ما ببینید

  • ۰
  • ۰

روش درست کردن کیک آلبالو

آشپزی

مواد لازم:

تخم‌مرغ ................ سه عدد

شکر ................  یک و نیم پیمانه

پودر کاکائو  ................ دو قاشق سوپ‌خوری

وانیل ................  یک چهارم قاشق چای‌خوری

بیکینگ‌پودر ................ نصف قاشق چای‌خوری

شیر و روغن ................ از هر کدام نصف پیمانه

آرد ................ دو پیمانه

آلبالو ................ 200 گرم

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها و شکر را هم زده تا حجم آن دو برابر و سبک شود.

شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید.

وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید.

مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم‌ شده، با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.

مواد لازم خمیر رویه:

آرد ................ یک پیمانه

مارگارین................ یک قاشق سوپ‌خوری

پودر فندق................ دو قاشق سوپ‌خوری

شکر ................ دو قاشق سوپ‌خوری

آب سرد ................ به میزان لازم

طرز تهیه خمیر رویه:

آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یک‌دستی به دست آید.

خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.

آشپزی

  • ۹۵/۰۱/۰۱
  • محسن رمضانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی