آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان
مواد لازم
بادمجان ۳ عدد
کشک ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گردو به مقدار لازم
نعنا به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب ۱ استکان
نمک و ادویه به مقدار لازم
نان تست ۱ بسته
سبزی خوردن به مقدار لازم
طرز تهیه
طرز تهیه کشک بادمجان
یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم پیاز که طلایی رنگ شد بادمجان (بادمجان را می شوییم و پوست می گیریم و خرد می کنیم) را به آن اضافه می کنیم و مقداری نمک و ادویه داخل آنها می ریزیم سپس آب را به آنها اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت اجازه می دهیم با شعله کم بامجان ها کاملا بپزنند بعد از آن مقداری نعنا داغ درست می کنیم و بادمجان که مقداری سرد شد کشک و مقداری نعنا داغ را به آن اضافه می کنیم
برای تهیه کیک کشک بادمجان
کناره های نان تست را می گیریم و به شکلی که دوست داریم کیکمان باشد نان های تست را قرار می دهیم ما در اینجا ۴ عدد نان تست را به شکل مربع کنار هم قرار دادیم سپس مقداری کشک بادمجان را روی نان ها قرار می دهیم و پخش می کنیم بعد ۴ عدد نان دیگر را بر می داریم کناره هاشون را می گیریم و روی مواد قرار می دهیم و مقداری فشار می دهیم تا به هم بچسبند همین کار را تا چند لایه انجام می دهیم در لایه آخر بعد گذاشتن نان دیگه کشک بادمجان روی آنها نمی ریزیم و روی لایه آخر و همین طور دورتا دور کیکمان (نان ها) را کشک می مالیم و داخل یخچال قرار می دهیم و ۱ ساعت قبل از صرف کردن آن را از یخجال بیرون آورید و سپس آن را به شکل دلخواه خودتان تزیین کنید
تزیین کیک
در اینجا برای تزیین کیک یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و سرخ می کنیم و همین طور از مقداری کنجد و گردو و نعنا داغ استفاده شده است و بوسیله پوست بادمجان و خلال پاپیون درست کردیم و وسط آن یک تربچه قرار دادیم و برای تزیین دور ظرفمان از مقداری سبزی خوردن استفاده کرده ایم.
منبع:اختصاصی میهن گرام
- ۹۵/۰۲/۲۹