جدیدترین

جدیدترین مطالب روز اینترنت را در وب ما ببینید

جدیدترین

جدیدترین مطالب روز اینترنت را در وب ما ببینید

  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان

آموزش و طرز تهیه کیک کشک بادمجان

آشپزی

مواد لازم

بادمجان                                     ۳ عدد
کشک                                       ۲۵۰ گرم
پیاز                                           ۲ عدد
گردو                                         به مقدار لازم
نعنا                                          به مقدار لازم
کنجد                                        به مقدار لازم
روغن                                        به مقدار لازم
آب                                           ۱ استکان
نمک و ادویه                               به مقدار لازم
نان تست                                  ۱ بسته
سبزی خوردن                             به مقدار لازم

کیک کشک بادمجان

طرز تهیه

طرز تهیه کشک بادمجان

یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم پیاز که طلایی رنگ شد بادمجان (بادمجان را می شوییم و پوست می گیریم و خرد می کنیم) را به آن اضافه می کنیم و مقداری نمک و ادویه داخل آنها می ریزیم سپس آب را به آنها اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت اجازه می دهیم با شعله کم بامجان ها کاملا بپزنند بعد از آن مقداری نعنا داغ درست می کنیم و بادمجان که مقداری سرد شد کشک و مقداری نعنا داغ را به آن اضافه می کنیم

آموزش و [طرز تهیه کیک کشک بادمجان]

برای تهیه کیک کشک بادمجان

کناره های نان تست را می گیریم و به شکلی که دوست داریم کیکمان باشد نان های تست را قرار می دهیم ما در اینجا ۴ عدد نان تست را به شکل مربع کنار هم قرار دادیم سپس مقداری کشک بادمجان را روی نان ها قرار می دهیم و پخش می کنیم بعد ۴ عدد نان دیگر را بر می داریم کناره هاشون را می گیریم و روی مواد قرار می دهیم و مقداری فشار می دهیم تا به هم بچسبند همین کار را تا چند لایه انجام می دهیم در لایه آخر بعد گذاشتن نان دیگه کشک بادمجان روی آنها نمی ریزیم و روی لایه آخر و همین طور دورتا دور کیکمان (نان ها) را کشک می مالیم و داخل یخچال قرار می دهیم و ۱ ساعت قبل از صرف کردن آن را از یخجال بیرون آورید و سپس آن را به شکل دلخواه خودتان تزیین کنید

کیک کشک بادمجان
تزیین کیک

در اینجا برای تزیین کیک یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و سرخ می کنیم  و همین طور از مقداری کنجد و گردو و نعنا داغ استفاده شده است و بوسیله پوست بادمجان و خلال پاپیون درست کردیم و وسط آن یک تربچه قرار دادیم و برای تزیین دور ظرفمان از مقداری سبزی خوردن استفاده کرده ایم.

طرز تهیه کیک کشک بادمجان

منبع:اختصاصی میهن گرام

کیک کشک بادمجان

  • ۹۵/۰۲/۲۹
  • محسن رمضانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی